Techniekstraat 1-3, 2802 AE GOUDA, Netherlands

Techniekstraat 1-3, 2802 AE GOUDA Netherlands

Trailer/Semi chauffeur zonder angst voor een tonnetje meer

Wie wij zijn?
Wij zijn E. Lafeber BV, een 199 jaar jong familiebedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in zwaar- en exceptioneel transport en projecten. Klantvriendelijkheid en collegialiteit vinden wij erg belangrijk. Daarnaast bewaken wij met veel trots de unieke sfeer die bij een familie bedrijf hoort. Wij doen niet aan nummers, wel in mensen. Ook hebben wij een eigen werkplaats waar we ons materieel met veel liefde onderhouden. En dit alles onder leiding van 3 enthousiaste dames.

Wat wij kunnen:
Heel erg veel. Naast laden, lossen en rijden en hijsen doen wij ook aan werkvoorbereiding, interne (machine) verplaatsingen en leveren wij personeel, materieel en IT-oplossingen aan grote, meerjarige aansprekende infrastructurele projecten. Kortom, wij zijn een transportbedrijf +.
Waar wij dat doen:
Overal. Zowel binnen- als buitenland. Daar waar onze klanten gaan, gaan wij ook.

Wat wij zoeken:
Een trucker zonder angst voor hoogtes, breedtes, lengtes, gewichten, modder en stof. Die daar durft te gaan waar de Tom Tom niet uit komt. Wat wij doen, is een vak apart. Ervaring is leuk, maar je kan het ook bij ons leren. Weekendwerk komt soms voor, en er wordt regelmatig overnacht. Je moet, naast een flinke dosis enthousiasme en humor, ook in het bezit zijn van het rijbewijs CE, code 95, digitale bestuurderspas en VCA-basis.

Wat krijg je ervoor terug:
Een leuke fulltime baan met de nodige uitdaging en verantwoordelijkheden. Het salaris is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijk contract van 6 maanden, daarna een vast dienstverband.

Vacatures